Verzend-en retourbeleid

Verzenden
Verzenden voor pakketpost hanteren wij 6,95 euro. 
'Worldwide Shipping' is mogelijk. Neem contact met ons op zodat we de juiste verzendkosten kunnen berekenen. Let op, bij levering in het buitenland kunnen er douanerechten en andere kosten van toepassing zijn die niet bij de aangegeven totale prijs inbegrepen zijn.

Klachten & Retourneren
Wij doen er alles aan om een perfect product te leveren. Druiventuintje raadt je aan de geleverde artikelen direct na ontvangst te controleren. Mochten de bestelde artikelen niet aan je verwachtingen voldoen, aarzel dan niet om ons per e-mail daarvan op de hoogte te stellen. Druiventuintje zal proberen eventuele problemen of klachten altijd in overleg zo goed mogelijk op te lossen. Een Druiventuintje ‘custom made’ product is helaas niet te retourneren, aangezien het een op maat gemaakt product is.
Je hebt het recht de door Druiventuintje geleverde artikelen binnen 2 werkdagen na ontvangst te retourneren. Tijdens de zichttermijn van 2 werkdagen dien je zorgvuldig om te gaan met de artikelen en de verpakking. Je zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden.
Het moment van de bedenktijd gaat in, zodra je de producten geleverd krijgt.
Indien je de product(en) wilt retourneren verzoeken we je dit eerst kenbaar te maken door een email te sturen aan info@druiventuintje.nl Vermeld in de e-mail in ieder geval: naam, ordernummer,  product en reden van retour
De artikelen kunnen binnen de zichttermijn van 2 werkdagen worden geretourneerd in de originele verpakking, op dezelfde wijze verpakt om het kwetsbare handgemaakte product niet te beschadigen tijdens de verzending, onder toezending van een kopie van de betreffende factuur. Je bent zelf verantwoordelijk voor betaling van de gerelateerde verzendkosten.
Indien de producten ongebruikt, onbeschadigd, tijdig en correct zijn geretourneerd, zal Druiventuintje zorg dragen voor een vervangend product, in desgewenste kleur. Druiventuintje geeft geen geld terug maar zal zorgdragen voor een goed vervangend product. 

 

 

Shopping basket

Empty shopping basket
© 2016 - 2024 Druiventuintje Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel