Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
Bij het plaatsen van een bestelling gaat de klant akkoord met de onderstaande Algemene Voorwaarden.

Prijzen en kosten
De op de website vermelde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. 
Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Bij druk – en zetfouten is Druiventuintje niet verplicht het product volgens de foutieve prijs te leveren.

Verzenden
Voor pakketpost hanteren wij 6,95 euro binnen Nederland.
World Wide Shipping is mogelijk. Neem contact met ons op zodat we de juiste verzendkosten kunnen berekenen. Let op, bij levering in het buitenland kunnen er douanerechten en andere kosten van toepassing zijn die niet bij de aangegeven totale prijs inbegrepen zijn.

Betaling
Je kunt betalen via iDEAL, Paypal, CreditCard of via bankoverschrijving. Druiventuintje levert het artikel, nadat de betaling is ontvangen. Betaling dient plaats te vinden binnen 7 dagen na het plaatsen van de bestelling. De levertijd vangt aan op het moment dat Druiventuintje de betaling heeft ontvangen. Op het moment dat Druiventuintje binnen 7 dagen geen betaling heeft ontvangen, is zij gerechtigd om de koopovereenkomst buitengerechtelijk te ontbinden, zonder enig recht van de klant op schadevergoeding.

Levering
Druiventuintje verstuurt alle pakketten met MyParcel. Na ontvangst van de bestelling ontvangt u direct een orderbevestiging per mail. Druiventuintje is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van verlies, of beschadiging van de bestelde artikelen door de bezorgdienst.

Garantie
De producten van Druiventuintje zijn allemaal handgemaakte producten, op ambachtelijke wijze vervaardigd.
De producten zijn met veel aandacht en liefde gemaakt. Het kan zijn dat deze door het handwerk minimaal van elkaar verschillen. Gebruik de producten enkel zoals aangegeven op de pagina. Mocht er toch iets ‘mis’ zijn neem dan even contact met ons op. Ga in geen geval zelf aan de producten sleutelen. Hiermee vervalt immers ook je recht op garantie.

Klachten & Retourneren
Wij doen er alles aan om een perfect product te leveren. Druiventuintje raadt je aan de geleverde artikelen direct na ontvangst te controleren. Mochten de bestelde artikelen niet aan je verwachtingen voldoen, aarzel dan niet om ons per e-mail daarvan op de hoogte te stellen. Druiventuintje zal proberen eventuele problemen of klachten altijd in overleg zo goed mogelijk op te lossen. Een Druiventuintje ‘custom made’ product is helaas niet te retourneren, aangezien het een op maat gemaakt product is.
Je hebt het recht de door Druiventuintje geleverde artikelen binnen 7 dagen na ontvangst te retourneren. Tijdens de zichttermijn van 7 dagen dien je zorgvuldig om te gaan met de artikelen en de verpakking. Je zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden.
Het moment van de bedenktijd gaat in, zodra je de producten geleverd krijgt.
Indien je de product(en) wilt retourneren verzoeken we je dit eerst kenbaar te maken door een email te sturen aan info@druiventuintje.nl Vermeld in de e-mail in ieder geval:
 naam, ordernummer, product
en reden van retour
De artikelen kunnen binnen de zichttermijn van 7 dagen worden geretourneerd in de originele verpakking, onder toezending van een kopie van de betreffende factuur. Je bent zelf verantwoordelijk voor betaling van de gerelateerde verzendkosten.

Indien de producten ongebruikt, onbeschadigd, tijdig en correct zijn geretourneerd, zal Druiventuintje het aankoopbedrag exclusief verzendkosten binnen 1 week terugstorten.

Auteursrecht & copyright
Het auteursrecht van de foto’s die op de website van Druiventuintje staan, ligt bij Lies Heemskerk. Er mogen dan ook geen foto’s, zonder toestemming van Lies Heemskerk van de website gehaald of gebruikt worden.
Druiventuintje heeft het recht om foto’s, die gemaakt zijn van bestelde artikelen, te gebruiken voor eigen promotie. Dit kan zijn: plaatsing op website, blog, social media en/of drukwerk. De klant ontvangt hiervoor geen vergoeding. Druiventuintje vraagt altijd toestemming aan de klant.

Privacy
Druiventuintje respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en zorgt dat de verstrekte persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Persoonsgegevens worden gebruikt voor de afhandeling van de bestelling. De gegevens worden nimmer aan derden ter beschikking gesteld, tenzij die betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling.(Download de Terms of Conditions als PDF bestand.)

Shopping basket

Empty shopping basket
© 2016 - 2024 Druiventuintje Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel